Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

STOPP VOLD MOT KVINNER – Rød knapp aksjon

november 26, 2022 @ 11:30 - 14:00

Norge er et av verdens mest likestilte land, likevel blir 1 av 10 kvinner voldtatt. Vi jobber for nulltoleranse. Over hele landet setter våre lokalforeninger vold mot kvinner på dagsorden gjennom stands, kampanjer og hjelpetilbud.

Du kan møte oss og få din Røde knapp på vår stand på Nordre (Ark-hjørnet) den 26. november fra kl 11.30-14.00.

Er du medlem i Trondhjem Sanitetsforening – MØT opp og del ut knapper du også!

SAMMEN MOT VOLD

Vi jobber for forebygging av vold. Alle utsettes for vold, men det er kvinner som i all hovedsak utsettes for den grove og gjentakende volden, og for seksualisert vold. Det er også en stor overvekt av kvinner blant ofre for partnerdrap. Vold mot kvinner er derfor en av vår tids største likestillingsutfordringer. Vi går i bresjen for å bryte tabuer og bekjempe vold mot kvinner og vold i nære relasjoner. Det er uakseptabelt at vold som skjer i hjemmet ansees som et privat problem. Du kan være med å sette vold mot kvinner på dagsordenen, gjennom å stå på stand, dele ut røde knapper og delta på åpne møter.

Rød knapp

Første skritt på veien for å stoppe vold mot kvinner, er å bryte tausheten. Dette er bakgrunnen for at vi tok initiativ til Rød knapp-alliansen Stopp vold mot kvinner. Rød knapp mobiliserer til nulltoleranse for vold. Vis din støtte – bær en rød knapp.

Detaljer

Dato:
november 26, 2022
Tid
11:30 - 14:00
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

Hilde Gade – Trondhjem Sanitetsforening
Telefon:
46 62 92 21

Sted

Nordre Gate v / ARK Brunhjørnet
Nordre gate 2
Trondheim, 7011 Norge
+ Google-kart