Språkvenn: SESAM Språkkafé

Publisert: 18. september 2019

Tre sauer som beiter med fjell i bakgrunnen

Språkvenn: SESAM for fremmedspråklige kvinner startet sin virksomhet i Trondhjem sanitetsforening i 2011. SESAM er en møteplass for kvinner fra hele verden. SESAM står får Styrt Engasjerende SAMtale.

Praten går alltid lettere når vi samles rundt et godt måltid. Språkvenn: SESAM er åpen for kvinner med minoritetsbakgrunn i alle aldre som bor i Trondheim. Dette kan være flyktninger, arbeidsinnvandrere eller andre som ønsker å ha det hyggelig og utvide nettverket sitt. Integrering, helseinformasjon, samtaler og felles opplevelser er i fokus. Aktivitetene tilpasses etter behov, og det er ingen krav til deltakernes norsknivå. Målet er at aktivitetene øker helsekompetansen, stimulere til samtale og øker kjennskapen og tilhørigheten til det norske samfunnet.

Vi har to romslige ”kafébord”, hver tirsdag mellom kl. 13.00 – 15.30.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nytt og nyttig informasjon fra Trondhjem sanitetsforening rett på e-post! Husk å sjekke søppelpostkassen din hvis du er påmeldt og savner nyhetsbrev fra oss.

Felt merket med dette symbolet er påkrevd!

Vennligst huk av for hva du ønsker å høre fra oss i Trondhjem sanitetsforening:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på lenken i bunnteksten i e-postene våre. Klikk her for informasjon om vår personvernerklæring.