okt 2022
11 oktober 2022

Språkvenn: SESAM

Språkvenn: SESAM er åpen for kvinner med minoritetsbakgrunn i alle aldre som bor i Trondheim. Dette kan være flyktninger, arbeidsinnvandrere eller andre som ønsker å ha det hyggelig og utvide nettverket sitt.

18 oktober 2022

19 oktober 2022

Strikk sammen

Strikkekaféen STRIKK SAMMEN er et tilbud til strikkeglade medlemmer og andre som liker å strikke. Tilbudet er lagt til annenhver onsdag i oddetallsuker kl 12.00 – 14.00. Vi ønsker at dette skal bli en møteplass der vi strikker sammen til gode formål. Kaffeservering og utlodning i god sanitetskvinneånd!

25 oktober 2022

26 oktober 2022