Gruppevaksinering i Trondheim

Publisert: 09. april 2021

Tre sauer som beiter med fjell i bakgrunnen

Hei

Jeg skal ha min 3.vakt på torsdag og min erfaring er at dette kan alle medlemmene godt være med på. Alt fungerer, lett og oversiktlig arbeid og smittesikkerhet er hundre prosent ivaretatt. Oppfordret folk til å melde seg på ei vakt eller fler. Nå kjøres tempoet opp og vaksineringa vil vare til langt ut på sommeren og det trengs folk.
– Anne

N.K.S. Trondheim Omsorgsberedskap har avtale med Trondheim Kommune/Smittevernansvarlige om å stille med frivillige for å bistå med gruppevaksineringen.

Vi har deltatt siden oppstarten i februar. Våre frivillige har ansvar for å sprite fellesområder og koke kaffe til ansatte og alle frivillige.

Alle medlemmer kan ta vakter.

Nå kommer det flere vaksiner til Trondheim og vi håper at enda flere har mulighet til å ta vakter. Vi har innarbeidet gode rutiner på rutiner og vaktlister. Så sett dere gjerne opp på vakt – også om du ikke har hatt en vakt tidligere. Opplæring vil bli gitt. Dere kan lese mer om gruppevaksineringen ved å klikke på knappen under.

Tusen takk, dere er fantastiske!!!

Hilsen
Trondheim Omsorgsberedskap & Trondhjem Sanitetsforening

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nytt og nyttig informasjon fra Trondhjem sanitetsforening rett på e-post! Husk å sjekke søppelpostkassen din hvis du er påmeldt og savner nyhetsbrev fra oss.

Felt merket med dette symbolet er påkrevd!

Vennligst huk av for hva du ønsker å høre fra oss i Trondhjem sanitetsforening:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på lenken i bunnteksten i e-postene våre. Klikk her for informasjon om vår personvernerklæring.