Etablering av kvinnehelsehus i Trondheim – rapport

Publisert: 03. februar 2023

Tre sauer som beiter med fjell i bakgrunnen

Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S.) har tatt initiativ til å opprette Kvinnehelsehus i de største byene i Norge. Et N.K.S. Kvinnehelsehus skal være en overbygning som samler helsetjenester og tilbyr aktiviteter som styrker kvinners helse, livskvalitet og nettverk. Et N.K.S. Kvinnehelsehus skal være lett tilgjengelig, ikke-religiøse og ikke-diskriminerende. N.K.S. Kvinnehelsehuset skal fungere som en åpen møteplass i trygge former i lokalsamfunnene og ha et regionalt nedslagsfelt. N.K.S. Kvinnehelsehuset skal ha fokus på helsefremmende og forebyggende helsearbeid, og sikre likeverdige helsetjenester

Les rapporten her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nytt og nyttig informasjon fra Trondhjem sanitetsforening rett på e-post! Husk å sjekke søppelpostkassen din hvis du er påmeldt og savner nyhetsbrev fra oss.

Felt merket med dette symbolet er påkrevd!

Vennligst huk av for hva du ønsker å høre fra oss i Trondhjem sanitetsforening:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på lenken i bunnteksten i e-postene våre. Klikk her for informasjon om vår personvernerklæring.